Draadloze internetverbindingen zijn in relatief rap tempo geëvolueerd: van bijzaak, naar luxe uitzondering en zelfs netwerkbepaler. Wifi legt daarbij vaste netwerken vereisten op die nogal worden onderschat.

Wifi is niet langer een bijzaak, het is een noodzaak. Waar we ooit 100 Mbit internetconnectiviteit middels bedrade netwerkverbindingen mogelijk maakten is de vraag explosief gegroeid naar 1Gb, 2.5Gb en zelfs 10G netwerken. Dit om de alsmaar groeiende behoefte naar audiovisuele content, applicaties en data te kunnen faciliteren. Niet alleen met bedrade netwerken maar ook met wireless netwerken waar men in ieder hoekje van het gebouw (of thuis) toegang wilt hebben tot het bedrijfsnetwerk en de data aldaar en natuurlijk het liefst zo snel mogelijk, in ieder geval sneller als thuis.

Om u zo goed mogelijk te helpen bij de advisering van een Wireless LAN ontvangen we graag, van te voren een aantal details. Vanuit deze gegevens kunnen we beoordelen of een intake gesprek nodig is. Als er geen intake nodig is dan zal NETGEAR een advies doen op grond van de door u aangeleverde gegevens. Hoe beter de details zijn ingevuld hoe beter de kwaliteit van het advies. Wij verzoeken u dit document samen met uw klant in te vullen.

WiFi-intake formulier

Vul hieronder de velden in voor een snel advies


   Upload